levin-skilte-logo-white

Tekster i folie

Lenda Levin Skilte og Design

Tekster, logoer eller grafik i folie til skilte, biler og vinduer

Tekster fremstilles ved at skære den ønskede skriftfont, logo eller grafik på selvklæbende folie. Folien kan anvendes til mange formål, såsom skilte på vægge, biler, vinduer eller andre overflader.

Hos Levin Skilte kan du finde et bredt udvalg af folietekster. Jeg har rigtig mange skrifttyper til rådighed og hjælper gerne med at vælge den rigtige til din opgave. Min skæreplotter kan skære både små bogstaver og store tekster og logoer.

Du har mulighed for at få teksterne i et væld af farver, hvilket gør det nemt at matche med din virksomheds farver eller ønskede design. Dette gør det også muligt at skabe skilte, der er i overensstemmelse med din branding.

Folietekster er meget holdbare og kan modstå vejret, UV-stråler og andre miljøpåvirkninger. Standardkvaliteten giver en holdbarhed på mindst 7 år, hvis den er korrekt monteret. Jeg kan give dig vejledning i selv at montere, eller gør det gerne for dig.

Der er mange specielle folier til rådighed, såsom sandblæst, reflekterende, fluorescerende, translucent folie til lysskilte, spejlfolie, magnetfolie og antigrafittifolie. Dette giver mulighed for at skabe unikke skilte, der kan skille sig ud fra mængden.

Så spørg endelig, så jeg kan oplyse dig om mulighederne.