levin-skilte-logo-white

Håndmalede skilte

Hansens Flødeis

Håndmalede skilte, motiver og designs

Som faglært skiltemaler har jeg lært forskellige teknikker, både de gode gamle og de helt nye. Jeg har en passion for at skabe smukke og unikke designs, og jeg har ekspertise i at håndmale på næsten enhver overflade.

Hvis du vil have et særligt og personligt præg på en genstand, såsom et reservehjulsdæksel eller en møbelgenstand, så kan jeg male motiver og tekster på dem. Jeg er i stand til at skabe og genskabe alt fra simple og elegante designs til mere komplekse og detaljerede motiver, alt efter dine ønsker og behov.

Hvis du ønsker, at dit møbel eller din dragkiste skal se gammel og brugt ud, så kan jeg patinere det for dig. Patinering giver emnet et antikt og rustikt udseende, som kan være med til at tilføre karakter og personlighed til ethvert rum.

Jeg kan genopfriske mindesten og gravsten og give dem nyt liv. Det kan være en smuk og personlig måde at mindes og ære en elsket, som er gået bort.

Udover at male på møbler og gravsten, kan jeg også skabe smukke tekster på præstetavler.

Præstetavler kan håndmales, udføres via skabelon eller man kan vælge folietekster på klar akryl eller glas. Forgyldning tilføjer altid ekstra elegance og skønhed.

Så hvis du har et motiv i tankerne, som du gerne vil have håndmalet, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg hedder Lenda og er fra Levin Skilte. Jeg vil med glæde arbejde sammen med dig for at skabe et unikt og personligt kunstværk, som vil blive beundret og værdsat i mange år frem.