levin-skilte-logo-white

Bilreklamer

Lenda Levin Skilte og Design-137

Fremhæv virksomhedens profil på farten

Har din virksomhed en eller flere biler til rådighed? Uanset antallet er det vigtigt at huske på, at dine biler er med til at vise din virksomheds profil. Hvorfor ikke udnytte denne mulighed til at promovere dit brand?

En bil med reklamer er mere end bare et transportmiddel. Den er en bevægelig reklamesøjle, der kan skabe opmærksomhed i bybilledet og på vejene. En bil med reklame vil blive husket og lægge sig fast i folks bevidsthed, hvilket kan øge kendskabet til din virksomhed og tiltrække nye kunder.

Med et billede af din bil kan jeg designe en bilreklame, der passer til din virksomheds profil og dine ønsker. Jeg vil tage højde for alt fra skrifttype, design, farvevalg og placering af reklamen til mængden af information og størrelsen af tekst og logo.

En speciel hullet folie One Way Vision, kan printes med dit budskab eller logo og monteres udvendigt på bilruden. Reklamen ses tydeligt udefra, mens man indefra stadig kan se ud. Bilreklamer kan også bestå af flerfarvede print kombineret med folietekster, alt efter hvilken stil der passer bedst til din virksomheds profil.

Så hvorfor ikke udnytte potentialet i dine biler og lade en flot og iøjnefaldende bilreklame hjælpe med at promovere din virksomhed? Kontakt mig i dag for at få hjælp til at designe den perfekte bilreklame til din virksomhed.